NZXT Challenge

Турнирни фази

Заглавие
Начална дата
Състояние
Слотове
17.12.16 - 14:00
приключил
32

Описание на събитието

Пригответе се за виртуална битка, защото NZXT Ви предизвикват да покажете на какво сте способни в нов 5 на 5 турнир по Dota 2 с капацитет от максимум 64 отбора.

 

Дати за турнира - до 64 отбора:

Записване: от 1 декември от 20:00 часа до 17 декември в 13:00 часа
Провеждане: от 17 декември от 14:00 часа до 18 декември от 16:00 часа

 

Мачовете за събота се добавят отново около 13:30 часа! Следете страниците на отборите си.

Събота (BO1 формат):

14:00 до 15:30 - рунд 1
15:30 до 17:00 - рунд 2
17:00 до 18:30 - рунд 3
18:30 до 20:00 - рунд 4

Неделя (BO3 формат):

16:00 до 18:30 - първи полуфинал
18:30 до 21:00 - втори полуфинал
21:00 до 23:30 - финал

Информация за правилата на тази страница.

Обща информация

Събитие:
NZXT Challenge
Формат:
5 на 5 (отборно)
Стойност награди:
предметни награди
Начална дата:
17 December 2016
Крайна дата:
18 December 2016
LAN финали:
няма, турнирът е онлайн

Условия за участие

Въведение

Записването е напълно безплатно и участието преминава изцяло онлайн.

За участие се изисква да имате инсталирана играта Dota 2, която се играе чрез платформата Steam.

Създайте собствена регистрация чрез Steam в сайта ни, ако нямате, след което създайте и отбор (научете как от тук), с който ще може да участвате. В него трябва да имате петима играчи като основен състав и до двама играчи като резерви (по желание - не е задължително). След това избирате турнирна фаза, в която желаете да участвате и се записвате за нея (научете как от тук), с което приемате всичко написано на тази страница.

 

Условия

Това са правилата за участие в турнирите, организирани чрез платформата на ESPORTS.BG. Всички участници са длъжни да се запознаят с тях и да ги спазват.

Ако бъде забелязано неспазване на правилата, описани по-надолу, е задължително това да се отнесе до администратора, за да се вземат необходимите мерки.

Турнирният администратор запазва своето право да налага или да не налага санкции на отбори дори и след спечелен мач, ако се установи нарушение от тяхна страна. В това число влизат случаи на неприлично и неуважително поведение от страна на конкретен участник или цял отбор.

 

Поведение и отношение

Отнасяйте се с уважение към организаторите, решенията на турнирните администратори и останалите участници в турнира. Запазете добрият тон и се въздържайте от създаването и/или провокирането на кавги между участниците и безредици, замесване на организаторите и накърняване престижа на организацията и поетия от тях ангажимент за провеждане на турнира.

Организаторите на турнира запазват своето право да налагат санкции на отбори и/или участници, ако това е наложително за запазване на реда и дисциплината в турнира.

Организаторите на турнира запазват своето право да налагат промени по правилата по всяко време, ако това е наложително без да уведомяват участниците за наложените промени.

 

Провеждане

Датите и часовете за всеки рунд от турнирната схема са налични в началната страница на турнира. Промени са възможни само, ако има забавяния в провеждането на мачовете или други и по-сериозни технически проблеми. Изчаквайте опонентите си, ако те все още играят своя предходен мач!

Отлагания на мачове не са позволени. Играе се в дните и часовете, които са посочени за конкретния мач. Ако някой отбор няма възможност да играе, то той ще получи автоматична загуба.

Мачовете на отбора Ви може да откриете в страницата на отбора.

Обръщайте се към турнирния администратор, ако има някакъв проблем - цялата комуникация между него и Вас трябва да става чрез лично съобщение в сайта. Моля, не спамете в социалните мрежи, защото там никой няма да Ви обърне внимание!

 

Лобита

Всеки мач се контролира от разработени от нас Dota 2 ботове, които автоматично създават лоби за всеки един от мачовете. Не се позволява изиграването на срещите извън лобитата, които нашите ботове създават. В противен случай няма да зачитаме крайните Ви резултати.

Всички участници са длъжни да приемат поканата за присъединяване към лоби от наш бот поне 10 минути по-рано от началния му час и да се приготвят за игра. Мачът започва точно в толкова часа, колкото е написано в страницата му в сайта. Ако някой отбор няма готовност да играе или закъснее, то тогава това трябва да се отнесе до турнирния администратор за конкретния мач, за да се вземат необходимите мерки.

 

Управление на ботовете и стартиране/провеждане на среща

Нашите ботове се пускат ръчно от администратор. След пускането им, те канят автоматично всички играчи от съставите на отборите в сайта - включително и резервните такива, ако има. Никой друг няма право на достъп до създадените от ботовете ни лобита - всеки друг ще бива премахван автоматично от лобито, в което се опита да влезе (дори и ако знае паролата му). Не се разрешава смяната на играчи по време на турнира без изричното разрешение на администратор.

След влизане в лоби, ботът уведомява всеки играч в кой слот трябва да влезе чрез чата на лобито. След като всички играчи са готови за игра, капитаните на двата отбора трябва да зададат своите отбори в лобито (до Radiant и Dire имената има стрелкичка - от там се задава отбор), след което да напишат !ready командата, като така декларират готовността си да играят. Ако след това се случи някаква промяна в един от двата отбора или бъде зададен друг отбор в лобито, то тази процедура трябва да се извърши отново от двамата капитани.

В лобито не трябва да има играчи извън слотовете на Radiant и Dire освен акаунта на конкретния бот, администраторите и коментаторите. Всички останали играчи, които стоят в Unassigned слотовете, трябва да напуснат лобито преди то да стартира.

Ботът автоматично ще стартира лобито след двете !ready команди, ако установи, че всички изисквания са покрити. Ако лобито не стартира, значи нещо не е направено както трябва - проверете добре дали проблема е от Вас и чак тогава се обърнете към турнирния администратор, ако проблема не бъде разрешен!

Лобито няма да стартира след !ready командите, ако в лобито присъстват администратори и/или коментатори - само те могат да стартират лобито.

Крайния резултат от срещата се актуализира автоматично в сайта чрез бота в рамките на 10 минути - не е нужно да правите нищо, само следете схемата, за да видите, когато бъде добавена нова среща за Вашия отбор.

Награди

Предвидени са и интересни награди, а тънкият момент тук е, че победителят в този турнир ще вземе всичко и съекипниците в най-добрия отбор на състезанието ще могат да разпределят помежду си по собствено усмотрение няколко от класните продукти на компанията.

Сред наградите е например шасито NZXT H440, което се отличава като добре направен многофункционален корпус с добро качество на сглобката, приятен външен вид и дизайн, който го позиционира като едно от най-добре проектираните шасита, достъпни на пазара.

Някой от победителите със сигурност ще се зарадва и на едно от първите VR-Ready шасита на пазара в лицето на модела NZXT S340 Elite - версия на един от най-популярните mid-tower корпуси на марката, идващ с подобрен дизайн, VR свързаност, прозрачен панел от заздравено стъкло и редица други удобства.

Сред наградите са и два от актуализираните неотдавна Kraken охладители на NZXT – водни охлаждащи блокове, усъвършенствани с по-ефективни и по-тихи помпи и вентилатори.

Един от победителите пък ще може да украси предколедно своята геймърска РС система със светодиодния комплект, осигуряващ пълноцветна RGB подсветка NZXT HUE+ Extension Kit.

Партньори на събитието