Анонс на турнира NZXT Challenge
1 Dec 2016 - 20:01 от Xen

Почитателите на CS:GO няма да бъдат единствените, които ще имат възможност за изява и спечелване на яки награди през декември – подкрепата на компанията NZXT ще осигури такава и за феновете на Dota 2. Тя идва с онлайн турнира NZXT Challenge, който ще се състои на 17 и 18 декември и ще бъде проведен отново на онлайн платформата на ESPORTS.BG.

Регламентът е сходен с този на предстоящия следващата седмица CS:GO турнир, с тази разлика, че записването за NZXT Challenge вече е достъпно. То ще продължи до 13:00 ч. на 17 декември. На същата дата, но от 14:00 ще бъде проведен първият кръг на турнира, а полуфиналите и финалът започват в неделя, 18 декември от 16:00 часа.

Естествено, предвидени са и интересни награди, а тънкият момент тук е, че победителят в този турнир ще вземе всичко и съекипниците в най-добрия отбор на състезанието ще могат да разпределят помежду си по собствено усмотрение няколко от класните продукти на компанията.

Сред наградите е например шасито NZXT H440, което се отличава като добре направен многофункционален корпус с добро качество на сглобката, приятен външен вид и дизайн, който го позиционира като едно от най-добре проектираните шасита, достъпни на пазара.

Някой от победителите със сигурност ще се зарадва и на едно от първите VR-Ready шасита на пазара в лицето на модела NZXT S340 Elite - версия на един от най-популярните mid-tower корпуси на марката, идващ с подобрен дизайн, VR свързаност, прозрачен панел от заздравено стъкло и редица други удобства.

Сред наградите са и два от актуализираните неотдавна Kraken охладители на NZXT – водни охлаждащи блокове, усъвършенствани с по-ефективни и по-тихи помпи и вентилатори.

Един от победителите пък ще може да украси предколедно своята геймърска РС система със светодиодния комплект, осигуряващ пълноцветна RGB подсветка NZXT HUE+ Extension Kit.

Повече за онлайн турнира NZXT Challenge можете да научите от посветената на него секция в сайта ни, а ние желаем успех на всички участници!