Интервю със SavA_DooM от Loshite Momcheta
20 Apr 2016 - 10:11 от Xen

Както може би вече знаете, отборът на Loshite Momcheta успяха да се класират за LAN финалите на тазгодишното Dota 2 издание на Game Ninja, което ще се проведе на 7 май отново в зала 3 на НДК. Точно поради тази причина взехме интервю от SavA_DooM, за да разберем какви са страстите в отбора му след успешното класиране и да ги споделим с Вас.

 

1. Здравей, моля представи се пред хората, как се казваш, от къде си, с какво се занимаваш в момента?
Здравейте, казвам се Сава Барбаров и съм от Стара Загора. На 19 години съм и пера яко доти, брат!

2. Вие сте първият отбор, класирал се за финалите на Game Ninja 2016 - как се чувствате, вълнувате ли се?
Либидото ми гърми, копеле.

3. Победихте всички, срещу които се изправихте - имаше ли отбор, който дори за миг да Ви затрудни и разколебае дали ще спечелите или не?
Няма такова животно.

4. За пръв път ли ще играете на голяма сцена и пред толкова много хора, колкото очакваме и ние да дойдат?
Имам опит на големи сцени, така че не се плаша от големи тълпи.

5. Разкажи ни малко за отбора си - от колко време играете с този състав и подготвяхте ли се за този турнир, ако да - колко време?
Отбора се сформира с простата идея да се класираме и съответно да вземем цялата Game Ninja 2016, а подготовка почти никаква не сме правили, освен бозене на Ranked. Мисля, че добре ни се получи досега?

6. От всички отбори, кой точно не искате да срещате на самия финал в НДК на 7 май?
Няма такъв отбор. Надявам се победителя от следващата квалификация да е добър, за да може да зарадваме хората с качествени игри :).

7. Как беше квалификацията - върху какво все още трябва да работим и доволни ли сте от организацията ни?
Доволен съм доста - всичко ток и жица, мед и масло, хляб и марсоли и т.н.

8. Много ти благодарим за отделеното време, желаем Ви успех на гранд финала. Последни думи към феновете Ви и нашите читатели?
Благодаря и на вас! Искам да благодаря за мощния troll в Twitch чата по време на игрите, made me kek.

Не забравяйте, че ни очаква още една квалификация, която също ще излъчи един отбор, който ще се бори с Loshite Momcheta на Game Ninja 2016 финалите в София на 7 май за награда от 1 000 лева и скъпа периферия!

Този отбор може да е Вашият, затова запретнете ръкави и обратно в дотичката за повече тренировки, за да сте готови за 30 април и 1 май, когато ще се проведе втората квалификация. Записването за нея ще бъде седмица по-рано от тази страница.